OPDATERING: Violinen og kassen er hermed solgt! Buen er dog stadig til salg.

Violin bygget af Christian Friedrich Glass i Klingenthal i 1826 sælges med godt 20 år gammel Gewa kasse og violinbue fremstillet af K. Werner Uebel i Tyskland i slutfirserne.

Violinen er købt hos Jens Stenz i Aarhus for ca. 15 år siden, og er blevet løbende vedligeholdt hos Stenz, indtil den pga. skulderproblemer blev lagt i sin kasse for ca. 2 år siden. Den er for ganske nylig blevet serviceret hos Robert Knudsen i Bjerringbro. Så den er helt kampklar.

Buen er ligeledes serviceret løbende hos Stenz. Også den har været en tur forbi Robert Knudsen, og har blevet serviceret, og har fået påsat nye hår.

Kassen har brugsspor, men er generelt i god stand og fuldt funktionsdygtig på trods af sine mere end 20 års tro tjeneste. Kassen følger med uden beregning, hvis du køber violinen og buen, og i øvrigt er interesseret i kassen.

Jeg har forestillet mig en pris på kr. 30.000,- for hele sættet, men er åben for forhandling. Ligeledes kan salg af de enkelte dele hver for sig også komme på tale. Der taler vi kr. 26.000,- for violinen og kr. 4000,- for buen. Så med andre ord: hvis du er interesseret, så kontakt mig på tlf. 3123 1829. Så ser vi, om ikke en løsning kan findes.

Jeg sælger udelukkende denne dejlige violin, fordi mine skuldre ikke vil være med mere. Jeg har været utrolig glad for, at spille folkemusik på den. Den har en dejlig klang, og når fint "ned i den anden ende af lokalet".

Nu skal violinen ud og spille igen! - Så kom frisk!

(klik på billederne for at se dem i fuld størrelse)