Det sidste hårde arbejde er nu officielt afsluttet. Helle har sat et hak ved den store opgave, der består i opretning af underlaget rundt om drivhuset og vandhullet, samt såning af græs. Så nu krydser vi fingre for nogle lune sensommerdage, så græsset lige kan nå og få fat, inden vinteren sætter ind.

Det først parti græs der blev sået er faktisk blevet klippet én gang, og skal lige straks klippes igen. Så skrænterne rundt om drivhuset har så småt forvandlet sig fra jordfarvet til grønt. Og det pynter gevaldigt.

Vi har sågar haft gæster til spisning i huset, så det bliver nu præsenteret for folk.

Ellers går vi og venter på elektrikeren, der har meldt sin ankomst i næste uge, og derefter går vi nok i vinterhi på byggefronten - i hvert fald den udendørs.

Indeværende weekend har været brugt på at hygge ude i drivhuset. Helle har fået dekoreret med nogen af alle de ting, der har samlet sig det sidste års tid under overskriften: “det kan pynte ude i drivhuset”. Så der er så fint og hyggeligt.
Jens har været i gang med strips og “planteøjer”, så en 30m lyskæde nu løber rundt i kanten af drivhuset, hvilket vi synes virker gevaldig befordrende på hyggen.

Vi tænker der nok kommer et skriv eller to mere, inden vi går helt i vinterhi. Og så følger vi jo op til foråret. Og et enkelt billede eller fire i løbet af sommeren kan heller ikke udelukkes. For vi skal ikke lægge skjul på, at vi er meget tilfredse med glashuset.

Og så til billederne. Skrivekarlen har været lidt doven med indlæggene - det beklager han - så der er billeder fra en lidt længere periode.