Vi kan for alvor spotte målstregen i det fjerne. Så fremskridtene er ikke så store og tydelige mere, men ikke desto mindre vigtige.

Tiden bliver brugt på at sprede fugesand, så græs, finde de sidste planter til bedene frem, og ikke mindst oprydning. Selv værkstedet er blevet ryddet op oven på sommerens kaos. Og værktøjet til drivhussamling er blevet hængt på plads. Med andre ord, så er huset nu samlet helt færdigt.

Helle er begyndt at øve sig som brolægger, da der er et lille hjørne mellem rampe og platform, hvor der skal sættes nogle pigsten. At dømme efter det foreløbige resultat, så er der et vist talent!

Ellers er vi så småt begyndt at vende opmærksomheden mod resten af haven. Vi kan ikke skjule, at den varme, tørre sommer kombineret med drivhusprojektet, har efterladt resten af haven i en tilstand, der ikke lever op til vores sædvanlige standard. Men vi kan jo ikke være to steder på en gang.

Men ellers begynder diverse glasting, blomster og snart også lyskæder og andet godt at finde sin vej ind i huset. Vi forventer, at det bliver totalt hyggeligt.

Nå ja, og så er der begyndt at komme sådan noget sjovt grønt noget frem på mange af havens plane arealer. Det har Jens været nødt til at klippe. Gad vide, hvad det mon er for noget?