Jeps, vi er stadig i gang med anlægsarbejdet rundt om drivhuset. Og vi begynder at kunne ane det endelige resultat. Og vi er rigtig godt tilfredse med, hvordan det er faldet ud. 

Vi har siden sidste post koncentreret os om området ved havedammen og skråningerne omkring drivhuset. Umiddelbart kan man godt synes, at billederne er de samme som sidst, men der er faktisk fremskridt at spore. Men eftersom vi er gået ind i slutfasen, så er en stor del af det der laves i detaljeafdelingen. For eksempel er vi begyndt at så græs rundt omkring. Det ses ikke endnu, men vi satser på, at et grønt skær snart spreder sig rundt omkring. Ved samme lejlighed er der også blevet lavet reperationer af græsplænen andre steder i haven. Ikke pga. tørken, men fordi plænen har sat sig efter jordvarmeprojektet for 10 år siden. Mon ikke den proces så småt er afsluttet?

Brolæggeren kigger forbi på søndag. Så skulle vi få skåret de sidste fliser til, så flisebelægningen er helt færdig, og stensætningen omme på bagsiden af huset bliver også gjort færdig. Derefter kan Helle få de sidste jordstakke fordelt, og så kan der sås græs, så et mere færdigt udtryk dukker op af bunkerne.  Vi glædes og glæder os!