Huset er - stadig - næsten færdigt. Det er ikke der, energien lægges lige nu, da det strukturelt er færdigt og stabilt.

Så nu bruges energien på anlægsarbejdet rundt om huset. Og det begynder virkelig at tage form. Og nu vejret viser sig fra en lidt køligere og fugtigere side, har vi besluttet os for at begynde tilplantningen af bedet ved den nye dam. Hvis den fugtige periode fortsætter, kan såning af græs sågar komme på tale.

Jens har haft ansvaret for en passende tilfældig stabling af sten rundt langs havedammen, og Helle knokler stadig med at stable jord i passende formationer, så det rigtige bløde, organiske udtryk dukker frem af jordbunkerne.

Brolæggeren er efter sigende ramt af Smukfest i Skanderborg, men vi håber, at eftervirkningerne ikke er for hårde, så vi i næste uge kan få de sidste fliser skåret til og lagt på plads. Så begynder det for alvor at se færdigt ud.

Der er stadig nogle områder, hvor vi ikke helt har besluttet hvad der skal plantes endnu. Der er bla. kommet nogle græsrabatter ved de to stensætninger, som vi ikke havde regnet med at få. Så der skal der f.eks. findes nogle forholdsvis lave, robuste og tørketålende planter. Men vi kaster os ude i det med krum hals. Går det galt, kan man jo altid trække planterne op igen, og prøve noget andet. Og en tur på en planteskole kan man jo altid klare.

Og så er der hele indretningen af selve huset. Den er vi ikke rigtig nået til endnu. Men med Helle som dekorationsmester bliver det uden tvivl hyggeligt.