Ja, ok. Ikke ligefrem med flag og krans, men derfor er dagen alligevel en fest. Jens er nemlig blevet færdig med at samle skelettet til drivhuset. Så næste skridt bliver at sætte glas rundt "forneden", herefter skal drivhuset støbes fast, og til sidst skal der glas på taget. Og så er der alle detaljerne med døre, vinduer, lamper osv.

Forudsætningen for at kunne komme i gang med opsætningen var, at entreprenøren langt om længe fik sig snøvlet færdig med den platform drivhuset står på. Det er han nu.

Men når alt kommer til alt, så er anlægsarbejdet blevet pænt, og vi glæder os til at få de sidste detaljer på plads. Men Helle skal lige have flyttet rundt på nogle kubikmeter jord, før brolæggeren kan gøre de sidste detaljer færdige.

Vi er så småt begyndt at tænke over, hvad der mon skal plantes i al den friske jord, der ligger over det hele. Vi tænker ikke, at det hele bliver græs. Det bliver spændende.