Tingene skrider for alvor frem nu. Og hvor er det en lettelse.

Brolæggeren går i skrivende stund rundt ude i varmen, og gør rampen op til platformen klar. Så fremover kan vi komme op på platformen uden at få skoene fulde af sand (og ødelægge flisebelægningen).
Parallelt med dette er de gået i gang med at sætte sten til den stensætning, der skal holde sand og fliser på bagkanten ind mod hækken på plads. Det ser lovende ud.

I de sidste dage af ferien har Jens været i gang med det helt store Meccanobyggesæt. Alle siderne er nu samlet og klar til montage på sokkelen.
Samtidig er samlevejledningen blevet nærstuderet til det næste skridt i processen. For det viser sig ret hurtigt, at en karnap på drivhuset øger kompleksiteten på tagkonstruktionen betragteligt. Men der er fortsat optimisme i forhold til en succesoplevelse!

Håbet er, at den kommende weekend betyder kraftige fremskridt på drivhusbyggeriet. Vi får assistance fra Svendborg, så der skal sættes glas i den nederste del af drivhuset og forhåbentlig når vi også, at få smidt beton i hullerne til fundamentet, så drivhuset kommer til at stå fast.

Vi er med andre ord atter optimistiske, og glæder os SÅ meget til at blive færdige.