Overskriften på sidste post ("Det går fremad!") viste sig at være et fælt tilfælde af hybris. For der er ikke sket en skid siden. Der er lovet bod og bedring fra entreprenørens side, men tålmodigheden er ved at være lidt tyndslidt. Og det er den høflige version!

Men nu vil vi glæde os over, at næste skridt i forbindelse med haveanlægget omkring det nye orangeri er kommet et skridt videre. Vi fejrede nemlig Helles fødselsdag her i weekenden, og i den forbindelse var der en masse flinke (og stærke) mennesker på besøg. Så de gav os et nap med at få gummidugen til den nye havedam hevet på plads. Det var rigtig dejligt!

Samtidig har vi fået fat i kommunen, og der bliver en af de næste dage leveret "en lastbilfuld" kompost, så vi kan komme videre med anlægning af bed og reparation af græsplæne de steder, hvor det ikke vil blive ødelagt igen pga. orangeriprojektet.

Mobiltelefonerne var med ved operationen i går, så herunder er der lidt billeder og et par videoklip.

Vi håber meget, at vi snart kan bringe godt nyt om væsentlige fremskridt i projektet. For nøj hvor vil vi gerne snart være færdige.