Vi er stadig ikke kommet dertil, hvor der sker super meget. I hvert fald ikke noget, der ses på billeder. Men tingene skrider fremad. Først og fremmest, så er vi nået dertil, hvor vi er færdige med at rive ned og køre væk. Vi er nu begyndt på igen at bygge op.

Vi har fået valgt valgt en anlægsgartner, der skal lave den forhøjning drivhuset skal stå på. Lige straks foreligger det formelle, skriftlige tilbud, og forhåbentlig også en dato for, hvornår den del af arbejdet sættes igang. Hint: sådan nogen har ret travlt for tiden.

Samtidig har vi været i gang med den helt store oprydning i garagen. For i starten af næste uge, der ankommer drivhuset! I første omgang ryger det på lager i - tadaaaaa - garagen.
Lige så snart ovennævnte forhøjning er lavet færdig, så går vi i gang med at få drivhuset samlet og sat op.

Så mangler der jo "kun" hele området nede omkring havedammen. Men her er Helle stille og roligt startet på den stenkant, der skal indrammet bedet. Denne bygges af de store mængder sten Helle samt vores gode nabo, Erik, har leveret til stakken.

Og skulle vi blive træt af at kigge på byggepladsen, så er der jo resten af haven, hvor alting gror og ser dejlig friskt og farverigt ud. Det er i den grad tulipantid lige nu. Og det nyder vi meget!