Nu siger kalenderen godt nok slut-oktober. Men derfor kan man jo godt holde en havefest. Og vi manglede at få fejret færdiggørelsen af drivhuset ordentligt. Der er en masse naboer, der har bidraget med stort og småt. Det var på tide at få sagt tak herfor.

Så der er blevet lavet lister, købt ind og kokkereret de seneste dage, og i går troppede størsteparten af naboerne op til en rigtig hyggelig dag.

Vi startede selvfølgelig ude i drivhuset med bobler og chips og snak. Vejret glimrede ved, at være væsentlig bedre en forudsagt af meteorologerne, og det siger vi tak for. Så der blev sågar spillet lidt vikingespil på den nye græsplæne.

Men nu er det jo oktober. Så kaffen og det efterfølgende måltid blev indtaget i stuen. Der er trods alt ikke plads til 18 personer inde i drivhuset.
Menuen var lige til en havefest: Skinke og grillpølser med kartoffelsalat, bagte kartofler og almindelig salat. Og så var der jo is og brownies til dessert. Mums!

Vi vil gerne endnu engang takke naboerne for at bidrage til både drivhus og den gode stemning.

Dette bliver årets næstsidste skriv om drivhuset. Jens går lige nu og brygger på et lille indlæg om vores erfaringer med den entreprenør, der har lavet platformen til drivhuset. Disse erfaringer er desværre ikke super positive, men vi tænker, at de kan være gode at dele, så andre ikke foretager de samme fejl som os. Mere herom senere.