Så kom dagen, hvor det første spadestik blev taget. Men inden vi kom så langt, havde vi været ude i silende regn og måle op, så vi nu har en idé om, hvor huset skal stå. De røde streger er platformen med terrasse og de blå er sådan ca. huset. Det er lidt fortegnet, men det burde give en idé.

Nu skal græstørven fjernes i hele området. Det bliver Helles motion de næste uger. Dernæst kan vi gå igang med at etablere fundamentet for orangeri og tilhørende terrasse. Der bliver tale om rimelig mange kubikmeter sand. Præcis hvor mange regnes der på... mange!

Lediggang siges at være roden til alt ondt. Så for at sikre, at Helle ikke fiser den af, har hun også været i gang med anlægge fire nye surbundsbede. Den del af haven kan alligevel ikke producere andet end mos. Så i stedet for at klippe de fire græsstrå der kommer deroppe, er der nu plantet lidt planter, der kan trives i skyggen af træer og buske.