Der er frost i jorden for tiden. Så Helle har stillet spaden på plads, da det ikke er til at komme i jorden.

Men det betyder ikke, at projektet står helt stille. Her forleden kom Jimmy vores søde nabo f.eks. forbi med adskillige grabfulde jord, som han havde skaffet et sted. Det fyldte rigtig godt i den halvdel af havedammen, der skal fyldes op. Så mangler der kun en masse harpet muld, samt nogle små øer af surbundsjord til de rhodoer, der skal stå i bedet. Men vi har bevæget os ganske meget tættere på en opfyldning.

Vi skal også bruge en masse sten til at kante af rundt omkring. Og dem kan man sagtens hente, selv om det er frostvejr. Så Helle tager med jævne mellemrum traileren med ned for enden af vejen, hvor en af de lokale landmand har smidt en ordentlig stak sten. Og stakken hjemme hos os vokser stille og roligt. Det samme gør Helles muskler!

Foruden de mere synlige ting, så måtte vi flytte markeringspælene til orangeri og terrasse. Det viste sig, at det kom for tæt på den bøgehæk vi havde sat. Så hele balladen blev flyttet 1 meter sydpå. Også denne gang forgik det i alt andet end optimalt vejr. Der er åbenbart et eller andet med os og udendørs opmåling.

Ellers tales der en del om jord og grus. Hvor meget vi lige skal bruge, hvilken slags det skal være osv. Vi kan godt afsløre, at det ikke er der, vi har vores spidskompetance. Heldigvis er Jimmy vældig flink til at dele ud af sine mange erfaringer på feltet. Så vi synes egentlig, at der begynder at tegne sig et klart billede.