Jeg har længe listet rundt om den varme grød: Hvordan skal jeg vise sine billeder? Og ikke mindst, hvilke skal jeg vise?

Jeg har allerede lavet to sider med månedens bedste billede for 2016 og 2017. Men det er jo kun en lille del af det, harddisken gemmer.

Et andet dilemma er, at der er rigtig mange billeder, jeg er glad for. Men jeg skal heller ikke trætte folk med alt for mange billeder. Det skulle jo nødig blive lidt hen ad "vil I se mine feriebilleder?"

Jeg har været bagud i samlingen til ca. 2011. Her har jeg udvalgt nogen af mine personlige favoritter. Da jeg havde gjort det, gik jeg i gang med at sortere fra, for der var rigeligt. Men jeg synes der kom en fin lille samling ud af det.

Jeg har også tænkt meget over, hvordan jeg skal dele billederne op. Det kan gøres på mange måder. Efter emne, sted osv. Jeg er endt med at vælge ca. 30 billeder i de tre kategorier sort/hvid, farve og stærke farver. I de enkelte kategorier er motivtyperne så ganske blandede. Og det passer i virkeligheden meget godt til den måde, jeg fotograferer på.

Så her er de. Klik på et af bannerne, så kommer du videre til billederne. God fornøjelse.