Så kom endelig weekenden, hvor jeg skulle afsted til Molslab på kursus i landskabsfotografi hos fotografikurser.dk. Og sikke en weekend. Jeg har travet og kravlet rundt i bakkerne, været ved vandet og samtidig er der blevet fyldt inspiration på lageret til det næste lange stykke tid. Med andre ord træt som bare pokker, men hold op hvor har det været godt.

Der var sørget for godt vejr, så i dagtimerne kunne vi lune os i solen, og om natten var det helt stjerneklart. Så nætterne blev også taget i brug til at fotografere. Adskillige ekspeditioner trillede ud i nattemørket, for at forevige den flotte nattehimmel. Det lykkedes mig for eksempel at fange mælkevejen i al sin herlighed, hvilket for mig var første gang. Jeg tror jeg skal snige mig ud med kameraet en klar, mørk aften igen, da det var ganske fascinerende at se mælkevejen dukke frem i stakken af fotografier.

Et andet tema for kurset var eksperimenter med elementer i motivet, der ikke i traditionel forstand er en del af motivet. Lidt svært at forklare, men jeg tror faktisk det er begyndt at synke ind hos mig. Og når man ikke lige søger de mest åbenlyse motiver foran sig, vil der ofte som en bonus dukke alle mulige sjove motiver frem. Skjulte nisser, dyr og bøhmænd dukker pludselig op i søgeren, og så er det bare med at være hurtig, inden de forsvinder igen.

Endelig blev der kravlet rundt i bakkerne omkring Molslab, og jeg kan afsløre, at mit tøj var rimelig beskidt, da jeg kom hjem. Det lykkedes mig dog at styre uden om kokasser og "lakridser" efterladt af fårene. Hvilket godt kunne være lidt af en udfordring :)

Her er et lille galleri med de bedste billeder fra weekenden...