Slut med regelmæssige runder

Jeg har måtte erkende, at jeg ikke rigtig får lavet de her runder på regelmæssig basis. Så derfor har jeg besluttet, at jeg fremover bare tager en runde i ny og næ, når jeg har lyst. Tænker at runderne ikke nødvendigvis bliver helt så lange, og kun vil vise et udvalgt hjørne af haven.

23/6-2016

Så er rhodoerne helt væk, og roser og campanula har for alvor overtaget. Storkenæb er ved at være færdige, det samme gælder løvefod, der så småt bliver klippet ned.

Der er meget få digitalis i år af en eller anden grund....

1/6-2016

Der er stadig gang i rhodoerne, og de har nu fået selskab af akelaje, løvefødder og en del storkenæb. Roserne er også lige ved at springe ud.

23. maj 2016

Så er tulipanerne færdige. Til gengæld har rhodoerne taget over.

6. maj 2016

Det første forsøg ud i videofilming med min iPhone. Lidt rystet, og blæsten går frisk i mikrofonen. Men haven begynder at blive grøn og frodig, så hvem lægger dog mærke til det? :)

Introduktion

De her videoer er mest til vores eget brug. På den her måde har vi en chance for at huske, hvad der egentlig står i de forskellige bede hen over året (når altså Jens husker at komme ud med kameraet og filme)

Så forvent ikke de store kunstneriske udskejelser, og forvent lange videoer. Men skulle du have lyst, er du velkommen til at komme med på tur.