En stille morgen i haven

I dag var en af de morgener, hvor haven trak mere end arbejdet. Det var helt vindstille, og skyerne tog kanten af lyset, så farverne stod helt klart. Sådan en morgen er jeg glad for, at jeg arbejder hjemme med en forholdsvis fleksibel kalender. For så kan jeg finde kameraet frem fra tasken og fordybe mig i haven en halv times tid inden arbejdet kalder.

Så jeg fandt mit trofaste étben frem - den er god til både havearbejde og foto - og gik på opdagelse i bedene. Startede egentlig med campanulaer - der i øvrigt ikke plejer at blomstre på den her tid af året - men blev sidenhen trukket over til violfrøstjernerne. Det er nogle meget fotovenlige blomster.

Til fotonørderne kan jeg sige, at alt er fotograferet i JPG (ikke med vilje, “nogen” har glemt at stille kameraet tilbage), og alle billeder er taget med min 60mm makro.