Jeg skal være den første til at indrømme, at jeg holder meget af grønt. I særdeleshed i form af løv, med sollys bagved. Og jeg holder endnu mere af det, når den nyeste forskning viser, at det er ualmindelig sundt at gå en tur i skoven. Både fysisk og mentalt.

Jeg er for tiden meget inspireret af en engelsk fotograf der hedder Simon Baxter, som jeg opdagede på Youtube. Han gør meget i fotografi i små skovområder, og jeg må sige, at hans arbejde virkelig falder i min smag.

I udkanten af Voerladegård findes et lille fint område med løvskov. Her har jeg været på besøg et par gange de seneste dage. På disse gåture har jeg gået og kigget på træerne med Simons videoer og billeder i baghovedet. Jeg tænker det kunne være sjovt at arbejde lidt mere med.

Jeg har valgt ikke at slæbe kamera med i første omgang, men blot at snappe lidt billeder med mobiltelefonen, så jeg kan prøve nogen idéer af. Det minder lidt om kladdehæftet fra skoletiden - tror jeg nok. Det er jo nogen tid siden.

Jeg tænker der godt kunne komme gode billeder ud af dette i fremtiden. Kunsten bliver vist at komme tidligt ud af sengen, når forholdene til gode billeder ser ud til at være til stede.

Her er lidt forskellige fra kladdehæftet. De tåler ikke at blive vist i store størrelser. Det klarer en mobiltelefon ikke. Men egentlig har disse to dage også været et meget godt eksperiment i, hvor meget man kan få ud af en mobiltelefon. Jeg skal ærligt indrømme, at selv om træerne ikke gror ind i himmelen, så er jeg faktisk imponeret.