I lørdags var det forår i Danmark. Og så er det godt at komme ud i naturen. Så Helle og jeg slog følge, da hun skulle ud og motionere.

Jeg havde på Google Maps set en tange stikke ud i vandet ved Boller skov, så jeg foreslog stedet til Helle. Den var hun med på. Stedet viste sig at være starten på planetstien i Horsens. Så ved vi det :)

Mens Helle fik klaret motionen, gik jeg ud på tangen med kamera og udstyr, og hyggede mig med at tage billeder.
Temaet i Fotografikurser.dk gruppen i denne måned er langtidseksponering. Så det var en del af min plan.
Langtidseksponeringer ligger dog ikke helt til højrebenet på en solrig dag midt på dagen. Men man skal ikke lade sig stoppe af den slags petitesser. Så jeg havde medbragt mine filtre (tænk solbriller) til kameraet, så jeg kunne få lukkertiden op, uden at billederne blev helt hvide.

For at gøre en lang historie forholdsvis kort, så var langtidseksponeringerne ikke super vellykkede. "Nogen" fik ikke lige fokuseret de rigtige steder...

Men der var også masser af muligheder for at fotografere med mere normale lukkertider, og det kom der enkelte brugbare billeder ud af :)