I sidste weekend var jeg i Thisted, til årets fotofestival. Årets møde for folk, der interesserer sig for naturfotografi i bredeste forstand. 

Mit primære formål med at deltage er inspiration - og ja, så benytter jeg selvfølgelig lejligheden til at hygge mig helt gevaldigt.  Det er jo Danmarks hyggeligste festival!

Som forventet kom jeg hjem fyldt med inspiration, og sørme om ikke jeg kom hjem med en førstepris i den årlige fotosprint. En hyggelig konkurrence, hvor man får udleveret et emne kl. 10, og inden kl. 13 skal man have afleveret et resultat. Ét billede direkte fra kameraet.

Årets emne var fotofestivals motto: “Mennesket i naturen, naturen i mennesket”. 

Det blev til et par hyggelige timer, masser af eksperimenter og en del smuds på bukserne. Man skal kigge efter hullerne i jorden ;) 

IMG_0205.JPG

Siddende kvinde møder siddende mand :)