Ove - et medlem af ISO8000 - har et sommerhus, der ligger klods op og ned af Molslaboratoriets jorder. Og det benyttede vi os af i går, hvor Ove havde inviteret på vandre -og foto-tur i bakkerne, med et lille traktement da vi kom tilbage. Tak til Ove for gæstfriheden. Sådan en grillet pølse smager godt, oven på en tur ude i naturen.

Turen gik, som sådan nogen plejer at gøre. Vi startede ud i samlet flok, men efter kort tid blev karavanen trukket ret kraftigt ud, efterhånden som folk blev bremset af spændende motiver og spændende samtaler om grej, motiver og alt muligt andet. Men vi mødes på fermaten, som man siger i musikerkredse.

Vejret var blandet. Vi nåede både sol og snevejr. Men med ordentligt tøj på, så går det hele. Og lige der, hvor det skifter fra det ene til det andet, kan man ofte finde en masse smukke motiver. Og nogen gange lykkedes det også at indfange det pæne.

Det endte med små 200 billeder, af hvilket et lille udvalg kan ses herunder. Klik på billederne, for at se dem i stor størrelse.

Og så lige et par situationsbilleder fra turen rundt.