I går var Helle og jeg sammen med Jens-Ulrich på besøg ude i Skandinavisk Dyrepark i nærheden af Ebeltoft. Vi havde givet Jens-Ulrich en tur i fødselsdagsgave. Med is!

Der er ikke voldsomt mange forskellige arter derude, til gengæld har de nogle ganske fantastiske anlæg at gå i, hvor man via nogen gangbroer kommer ind midt i deres anlæg, så man har rigtig gode chancer for at se dyrene.

Chancerne bliver endnu bedre, når man møder op til de planlagte fodringer. Som en bonus, krydres disse fodringer med rigtig god information om dyrene, givet af de venlige og dygtige dyrepassere der går rundt derude.

Med andre ord, så kan Skandinavisk Dyrepark på det varmeste anbefales.

Nu kan jeg jo ikke tage i "Zoo", uden at slæbe et kamera med. Så det var også tilfældet i går.
En nærmere gennemgang af billederne kunne ret hurtigt afsløre, at det var en dag til S/H billeder. Lyset var meget skarpt og fladt, så farverne var ret udvaskede. Så jeg besluttede mig for, at gøre S/H til et tema. Så alle billederne har været igennem C1, hvor de er blevet konverteret til S/H, og efterfølgende justeret lidt her og der. Nogen mere end andre.

Klik på billederne, for at se dem i stor størrelse.