Midtgruppen er en gruppering inden for Muskelsvindfonden med folk, der har muskelsvind. Her mødes vi to gange om året, til en weekend fyldt med inspiration, samtale og hygge.

I år var jeg blevet bedt om, at holde et oplæg omkring fotografi. Så jeg havde gjort mig en masse tanker om, hvad det egentlig er jeg foretager mig, når jeg tager billeder. Ganske sund proces.

Resultatet blev et antal slides med en kort gennemgang af fotografiets historie (meget kort), samt lidt generel tekniksnak, så vi havde basisviden på plads.
Resten af tiden viste jeg billeder, sorteret efter hvilke værktøjer jeg havde arbejdet med i de enkelte billeder, og afslutningsvis blev folk sendt ud og tage billeder selv.

Der blev fotograferet med et bredt udvalg af kameraer og mobiltelefoner. Og nok engang blev det bevist, at det ikke er kameraet, men fotografen der laver det gode billede. Der var mange fine resultater, så det så faktisk ud til, at der var blevet lyttet :)

Jeg fik også selv taget lidt billeder i løbet af weekenden, der optrådte med dejligt vejr (klik på et billede, for at se det i fuld størrelse).