Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg i nogen tid for alvor har savnet et originalt makroobjektiv til mit kamera. Jeg har prøvet kræfter med forskellige lappeløsninger og adaptere til andre fabrikater, men det har aldrig været rigtig godt. 

Jeg solgte et objektiv, jeg stort set aldrig bruger, og fik hermed penge til at købe et brugt objektiv igennem en Facebook-gruppe for køb og salg af Fujigrej.

Og det blev til et Fujinon 60mm f/2.4. Dejligt mundret navn. En rimelig gammel konstruktion, med en autofocus, der ikke just vinder nogen sprintkonkurrencer, men når først den er der, så er den optiske kvalitet god.

Nå, sådan noget fint nyt legetøj skal jo bruges, så da det var på tide med en pause i dagens computertekniske udfordringer, gik jeg ud i haven og ledte efter motiver i lille målestok. Nedenstående to billeder er et resultat heraf. Og jeg må da sige, at det nye objektiv leverer varen. Så må jeg spænde hjelmen, så mine begrænsninger ikke står i vejen ;)