Helle og jeg har længe talt om, at nu skulle vi altså se de terrakottakrigere ude på Moesgaard. Og for et par uger siden var beslutningen egentlig taget. Men så anbefalede Moesgaard museum, at man holdt sig væk, da de var ved at drukne i besøgende. Så skulle man høre den med :)

Men nu skulle det være, så i dag tog vi til Moesgaard, og vi fik set de kinesiske terrakottakrigere, inden de bliver sendt hjem til Kina igen. En rigtig fin udstilling, med fine mængder baggrundsviden, og selvfølgelig krigerne. Kan godt forstå, at så mange har haft lyst til at se udstillingen.

Ifølge skiltet, var dette en officier. En noget bistert udseende herre

Vi tog også hul på de permanente samlinger. Vi nåede dog ikke helt til slutningen, da lukketid nærmede sig. Så vi må tilbage en anden gang. Men vi er imponerede. Det er blevet kanonflot. En meget spændende gennemgang af bronze -og jern-alder, fortalt med genstande plancher og alle mulige medier som hjælpemidler.