Det er blevet besluttet, at jeg skal en tur til Las Vegas i embeds medfør. EMC (der laver de backup-produkter jeg i det daglige kloger mig på) har deres store årlige konference kaldet EMC World den første uge i maj. Denne konference er blevet ganske stor, så der er kun ét sted i USA, hvor en konference af den størrelse kan være: The Venetian i Las Vegas.

Det bliver mit første besøg i Las Vegas, og jeg skal da ærligt indrømme, at jeg begynder at glæde mig til at komme afsted. Listerne med kuffertens indhold er ved at tage form, todo-listen bliver længere og længere, så jeg tænker weekenden nok til dels bliver fyldt af gøremål så som strygning af skjorter, opsporing af mine adaptere, så jeg kan komme til noget amerikansk strøm osv.

Og så er der jo også blevet stillet lidt kameragrej over ved siden af kufferten. Så planen var, at der skulle komme lidt stemningsbilleder i løbet af ugen. Det plejer at være yderst underholdende at lege med kulørt lys efter mørkets frembrud, så jeg tænker jeg nok får et par hyggelige aftener med kameraet. Når ellers ikke jeg er optaget af at spise middag med gamle kollegaer og kunder :)