The Strip

Er man i Las Vegas, bør man tage en tur op og ned af "The Strip". I hvert fald i følge mine kollegaer, der er med på turen herover. Så jeg pakkede rygsækken, påførte rigeligt med solcreme, og så kastede jeg mig ud i ekspeditionen.

Og jeg må sige, at de bygningsværker der står langs The Strip er ganske imponerende. Svulstige, ja. Men knageme også imponerende.

Så det blev til en lang gåtur, omgivet af et mylder af mennesker, lyde og musik. Det blev en dag, der bragte mig fra Venedig over Paris, til det antikke Rom og New York. Jeg nåede ikke helt ud til Luxor og Mandalay Bay, men fusserne skulle jo også gerne holde til resten af turen.

Keynote - American style

De amerikanere er ret gode til at skrue et show sammen.  

Har i dag været til den store åbnings-keynote, og de gik ikke ned på lyseffekter, lasers og røg. Og et større orkester kunne de også klare.  

Venetian inden åbningstid

Når nu alligevel jeg var vågen...

Lidt billeder fra Venetians butiksarkade. Vi taler mini-Venedig på anden sal, med gondoler og det hele. Her er verden dog ikke vågnet til live endnu. Da jeg var dernede for et par timer siden, var der en noget større mængde mennesker.

Tidlig morgen

Så er jeg vel ankommet, og efter en lidt urolig nat, er jeg klar til at se på Las Vegas. Jeg vågnede lige det tidligste, men så kunne jeg jo få solopgangen med. Ikke hver dag jeg oplever det, på den her tid af året.

Selvom det er den billige udsigt jeg har, så kan den nu godt slæbe an, hvis I spørger mig :)

Las Vegas venter

Det er blevet besluttet, at jeg skal en tur til Las Vegas i embeds medfør. EMC (der laver de backup-produkter jeg i det daglige kloger mig på) har deres store årlige konference kaldet EMC World den første uge i maj. Denne konference er blevet ganske stor, så der er kun ét sted i USA, hvor en konference af den størrelse kan være: The Venetian i Las Vegas.

Det bliver mit første besøg i Las Vegas, og jeg skal da ærligt indrømme, at jeg begynder at glæde mig til at komme afsted. Listerne med kuffertens indhold er ved at tage form, todo-listen bliver længere og længere, så jeg tænker weekenden nok til dels bliver fyldt af gøremål så som strygning af skjorter, opsporing af mine adaptere, så jeg kan komme til noget amerikansk strøm osv.

Og så er der jo også blevet stillet lidt kameragrej over ved siden af kufferten. Så planen var, at der skulle komme lidt stemningsbilleder i løbet af ugen. Det plejer at være yderst underholdende at lege med kulørt lys efter mørkets frembrud, så jeg tænker jeg nok får et par hyggelige aftener med kameraet. Når ellers ikke jeg er optaget af at spise middag med gamle kollegaer og kunder :)