Staksrode strand

Staksrode strand

Google Maps er et godt værktøj, når man leder efter steder, hvor "ting" stikker ud i vandet. Her forleden sad jeg og kiggede på kysten syd for Horsens, da jeg opdagede Staksrode skov, hvor en masse stak ud i vandet. Altid gode emner til et fotografi. Jeg markerede P-pladsen som en favorit, til senere brug. Senere var i dag.

Hvad Google Maps ikke lige afslørede var, at det var et utrolig kuperet terræn, med lerskrænter lige ned til vandet, så træerne nogen steder i bogstaveligste forstand stod på afgrundes rand.

Dagens billeder blev sort/hvide, da farverne ikke var specielt ophidsende i det grå vejr.

Den østjyske kyst

Første billede er fra en hyggelig lørdagstur til Trelde næs nede ved Fredericia. Et sted jeg helt klart skal besøge igen. Dagens billede blev et nærstudie af nogle sten nede i vandkanten.

f/16, 2,5s, ISO200, 35mm

Introduktion

Introduktion

Det er ikke nogen hemmelighed. Jeg bor i Østjylland, og jeg er helt pjattet med området. Jeg er fascineret af kombinationen af hav, strand og skov, som man så ofte møder her. Og så er der alle de andre typer strand, med de store lavvandede fjorde, store skrænter fra istiden osv.

Jeg har besluttet mig for at lave et lille uhøjtideligt fotoprojekt med dette fantastiske område som tema. Der er ikke nogen store programerklæringer, og absolut ingen deadlines. Planen er, at jeg når lejlighed byder sig, opsøger kysten her i området og tager nogle billeder.  Og det er jo ikke altid man har tid til det. Og det er bestemt ikke altid billederne bliver gode. Så nu må vi se, hvor lang tide det kommer til at tage, at få lavet en god lille samling billeder. Jeg glæder mig til at komme i gang